Zoek
Sluit dit zoekvak.

House Top 1000 komend weekend te horen op Wild FM en Deep Radio

Het is een jaarlijkse traditie: de House Top 1000 wordt ook dit jaar weer uitgezonden met Pasen. Dat zijn de 1000 favoriete housetracks van Wild FM en Deep Radio. De House Top 1000 start op Goede Vrijdag (7 april) om 10 uur.

De lijst gaat non-stop door tot maandagavond (10 april) 21.00 uur wanneer de ontknoping plaatsvindt.

Vorig jaar stond Jaydee met ‘Plastic dreams’ (1992) op 1, gevolgd door ‘Better off alone’ (1998) van DJ Jurgen en ‘Age of love’ (1990/1992) van Age of love.

Zoals ieder jaar komen diverse gastpresentatoren het team versterken. Bekende dj’s als Lucien Foort, Michel de Hey, Mark van Dale, DJ Jurgen, Eric van Kleef zijn vaker onderdeel van het team, maar dit jaar debuteert ook Johan Gielen in de line-up. Gielen is zelf jaarlijks één van de hofleveranciers van de lijst; ook dit jaar staat hij met zeven tracks genoteerd.

De House Top 1000 bestaat al sinds 1996. Organisator en initiatiefnemer Peter van Leeuwen startte toen met de lijst in de Haagse regio op het destijds zeer populaire radiostation NRG106.3. Tussen 2010 en 2017 werd de lijst uitgezonden door Fresh FM en daarna bij Wild FM en Deep Radio.

De House Top 1000 is op de radio te volgen via Wild FM en Deep Radio. Maar meekijken kan ook via YouTube. [RadioWereld.NL]