Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio 538 maakt line-up Koningsdagfeest compleet

Met het bekendmaken van vijf nieuwe namen heeft Radio 538 de line-up van het Koningsdagfeest compleet gemaakt. Dit jaar treden ook Bankzitters, Gerard Joling, Rondé, Sera en Snollebollekes op in Breda op het Chasséveld.

Foto: Radio 538

De afgelopen weken werden ook 2 Brothers on the 4th Floor, Django Wagner, Feestteam, Goldband, Jaap Reesema, Jan Biggel, Kraantje Pappie, Nakatomi, Nielson, S10 en The Dean & DJ de Makelaar toegevoegd aan de line-up.

Eerder werden Afrojack, Armin van Buuren, Chef’Special, Davina Michelle, DI-rect, Donnie, Frans Duijts, Joel Corry, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Paul Elstak, Rolf Sanchez, Son Mieux, Stuk, Zoë Tauran, Maan, Sunnery James & Ryan Marciano, Snelle, Flemming, La Fuente, Miss Montreal, Claude, Mart Hoogkamer, Sjaak, Suzan & Freek en Willy William al bevestigd.

Dit is alweer de negenentwintigste keer dat 538 een Oranjefeest organiseert. Dat gebeurde eerst enkele jaren op het Leidseplein in Amsterdam. Toen dat te klein werd, week het station uit naar het Museumplein. Sinds 2014 plaatst 538 het grote podium in Breda.

Kaarten voor 538 Koningsdag zijn nog steeds te koop en kosten 37,50 euro. Minimale leeftijd bedraagt 18 jaar. Het evenement duurt van 12 tot 22.30 uur. [RadioWereld.NL]