Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tomorrowland One World Radio komt met nieuwe Tomorrowland Top 1000

Tomorrowland One World Radio komt opnieuw met de Tomorrowland Top 1000, de lijst met ‘finest anthems’ uit de geschiedenis van Tomorrowland. Stemmen voor de lijst kan nog tot en met 2 mei, waarna de lijst vanaf 3 mei te horen is.

De Tomorrowland Top 1000 wordt overigens niet uitsluitend samengesteld door luisteraars uit Nederland, maar van over de hele wereld. Tomorrowland One World Radio is namelijk niet alleen op DAB+ in Nederland te ontvangen, maar ook in Vlaanderen, Zwitserland, delen van het Verenigd Koninkrijk, Op Malta en zelfs op FM in Roemenië en op Ibiza en Mallorca.

Het is alweer de vijfde keer dat Tommorowland met deze Top 1000 komt. Vorig jaar stond ‘Mammoth’ van Dimitri Vegas & Like Mike en Moguai op 1, gevolgd door ‘Levels’ van Avicii en ‘Don’t You Worry Child’ van Swedish House Mafia en John Martin. Stemmen voor de lijst kan hier.

De Tomorrowland Top 1000 is van woensdag 3 mei tot en met vrijdag 12 mei dagelijks te horen op One World Radio. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten