Zoek
Sluit dit zoekvak.

Volg 538 Koningsdag de hele dag live vanuit Breda via radio, tv en internet

Het Koningsdagfeest van Radio 538 in Breda is woensdag vanaf 12 uur live te volgen via radio, tv en internet. Tot en met 22 uur treden een groot aantal nationale en internationale artiesten op op het grote podium op het Chasséveld.

Foto: Radio 538

Ook dit jaar is Radio 538 weer te vinden op het Chasséveld in Breda voor het grootse Oranjefeest, waarbij Son Mieux het feest opent.

Daarna volgen optredens van (in alfabetische volgorde) 2 Brothers On The 4th Floor (90’s@21:00), Afrojack, Bankzitters, Chef’Special, Claude, Davina Michelle, Di-Rect, Django Wagner, Donnie, Feestteam, Flemming, Frans Duijts, Froukje, Gerard Joling, Goldband, Jaap Reesema, Jan Biggel, Joel Corry, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam, La Fuente (5:38 uur moment), Lucas & Steve, Maan, Marco Schuitmaker, Mart Hoogkamer, Metejoor & Hannah Mae, Miss Montreal, Nakatomi (90’s@21:00), Nielson, Paul Elstak (90’s@21:00), Rolf Sanchez, Rondé, S10, Sera, Sjaak, Snelle, Snollebollekes,, Stuk, Sunnery James & Ryan Marciano, Suzan & Freek, The Dean & DJ de Makelaar, Willy William en Zoë Tauran.

Armin van Buuren sluit het Koningsdagfeest dit jaar af.

538 Koningsdag is de hele dag live te volgen via Radio 538, TV 538 (staat bij elke aanbieder open), het Youtube-kanaal van Radio 538 en tussen 12 en 17.45 uur ook op SBS6. Daarnaast zendt SBS6 na de late editie van Shownieuws een registratie van een uur uit van 538 Koningsdag.

Op TV 538 wordt de komende dagen ook uitgebreid teruggeblikt op 538 Koningsdag. [RadioWereld.NL]

Update
Dit was 538 Koningsdag 2023