Sky Radio lanceert vandaag de nieuwe site

De nieuwe internetsite van Sky Radio is klaar en vanaf vandaag zal deze voor het grote publiek geopend zijn. Een hele nieuwe site met een volledig nieuwe uitstraling; meer muziek, meer acties met artiesten, meer leuke joint promotions met adverteerders en natuurlijk meer interactie met onze bezoekers, want daar draait het natuurlijk uiteindelijk om.

Voor alle informatie over artiesten en muziekstromingen kon men altijd al bij skyradio.nl terecht, maar vanaf 1 mei zal deze informatie nog uitgebreider zijn: biografieën, hitlijsten, een concertagenda, nieuwe cd-releases, recensies, playlists, het laatste muzieknieuws, cd’s, dvd’s, chatsessies, concerten, specials etc. Alles over alle populaire artiesten is hier te vinden. Daarnaast zal de bezoeker in grote mate invloed hebben op de inhoud van de site. Meedoen aan een talentenjacht, het ruilen van muziekspulletjes, stemmen op de nummers die op Sky Radio worden gedraaid, een berichtje achterlaten op de site, het kan allemaal. De bezoekers zullen wekelijks een nieuwsbrief ontvangen over alles wat er die week op skyradio.nl te beleven zal zijn.

Patricia Tjittes, Internet Manager bij Sky Radio, is uiterst tevreden met de nieuwe site: “Afgelopen half jaar is alles in het werk gesteld om skyradio.nl als dé muzieksite van Nederland te laten gelden. In samenwerking met VBAT Enterprise en Basket Builders, de bureaus die onze site hebben helpen ontwikkelen, hebben we een schitterende site neergezet. En dit is pas het begin. We zullen er met onze afdeling dagelijks keihard aan werken om de site actueel, vernieuwend en verrassend te houden. De ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten hoort daar uiteraard ook bij. Vanaf 1 mei zal skyradio.nl dé site zijn om alles over muziek en de artiesten te weten te komen.”

De Kast Live In Concert(gebouw)
Als aftrap van de nieuwe site staat er een grote actie met de Friese popgroep De Kast op stapel. Via spots op Sky Radio, diverse advertenties en een samenwerking met Free Record Shop worden fans van De Kast opgeroepen om naar skyradio.nl te surfen. Tot 15 mei maakt men daar kans op twee kaarten voor een exclusief De Kast concert in Het Concertgebouw in Amsterdam. Er zijn maar liefst 2000 kaartjes te vergeven! Eind mei komt Syb naar de studio’s van Sky Radio in Naarden om daar met zijn fans te chatten. (M)