Slam viert 9-jarig bestaan van The Boom Room met 9-urige marathonuitzending

‘The Boom Room’, het House en Techno programma van Slam, viert zaterdag (10 juni) haar negen jarig bestaan. Om deze mijlpaal te vieren zendt Slam die dag vanaf 15 uur een 9-urige marathonuitzending uit van het programma.

Foto: video still Youtube

Slam-deejay Gijs Alkemade en DJ Jochem Hamerling nemen luisteraars mee in het beste van The Boom Room van de afgelopen negen jaar. Luisteraars kunnen genieten van de populairste House en Techno, interviews met spraakmakende dj’s en maken daarbij ook nog eens kans op tickets om op zaterdagavond los te gaan op het ‘The Boom Room 9 YRS feest’ in Het Sieraad in Amsterdam. Daar zullen onder andere vrienden van de show Sébastien Léger en Olivier Weiter draaien.

In 2014 mochten we los, nu 9 jaar later is The Boom Room een begrip op en naast de dansvloer en dat is gewoon heel dik!”, aldus Alkemade. “Zoiets kan alleen met ruimdenkende en ruim luisterende luisteraars. Altijd in voor iets nieuws en altijd links voor.” [RadioWereld.NL]