Zoek
Sluit dit zoekvak.

3FM-deejay Wijnand Speelman gaat zwemmen voor Stichting ALS Nederland

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. En daarom doet de ochtendshow van 3FM ook met een team mee aan de Amsterdam City Swim op zondag 3 september.

Foto: Adriaan van de Polder

Onder leiding van 3FM-deejay Wijnand Speelman zal het team de uitdaging aangaan om een afstand van 2,1 kilometer te zwemmen in de grachten van onze hoofdstad, met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor 3FM Serious Request van 18 t/m 24 december.

De ochtendshow van 3FM haalde eerder al 2000 euro op tijdens de 4Daagse in Nijmegen en nu komen ze weer in actie. Rob Janssen wilde niet meedoen maar Wijnand doet graag mee.

Wijnand benadrukte dat dit het minste is wat hij kan doen, gezien het feit dat zijn opa aan ALS is overleden aan deze verschrikkelijke ziekte. Op 3FM in de ochtendshow vertelde Wijnand: “Het is echt een lijdensweg geweest, echt onmenselijk. Als ik zelf op een manier kan helpen dan doe ik dat gelijk.” [RadioWereld.NL]