Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wim van Helden binnenkort terug op Qmusic: “Ik had tijd nodig”

Wim van Helden keert volgende maand weer terug op Qmusic. Vanaf maandag 4 september is de deejay weer dagelijks te horen. Van Helden was al enige tijd afwezig vanwege onder meer het overlijden van zijn moeder begin juli.

Foto: Qmusic

De laatste jaren waren intensief“, zo schrijft Van Helden op Instagram. “Ik had tijd nodig.” Daarom is weekendjock Bas van Nimwegen al twee maanden op werkdagen tussen 13 en 16 uur te horen op Qmusic.

Inmiddels gaat het weer beter met de deejay. “Sinds een paar dagen voel ik dat het tijd is om terug te gaan. En vooral, om vooruit te kijken.

Vanaf maandag 4 september is Van Helden daarom weer op Qmusic te horen. “Met de nodige gezonde spanning, maar het voelt goed.” [RadioWereld.NL]