Zoek
Sluit dit zoekvak.

Glazen Radiohuis zet zich in voor laaggeletterdheid

De lokale omroep Feel Good Radio organiseert samen met Stichting Cineac van 6 tot en met 9 september een Glazen Radiohuis in Zoetemeer en een week later nog een keer in Den Haag. Met de actie wil men aandacht vragen voor laaggeletterdheid.

In Nederland hebben namelijk 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Van 12 tot en met 16 september staat het Glazen Radiohuis in Den Haag.

Vanuit de mobiele studio van het Glazen Radiohuis zullen radio-uitzendingen tussen 7.00 en 18.00 uur te horen zijn. De uitzendingen zijn live te volgen via de lokale omroep van Pijnacker-Nootdorp via radio, internet en televisie.

De uitzendingen van het Glazen Radiohuis zijn te horen op DAB+ in de regio Den Haag op kanaal 5C, 11B en 12D. Inwoners van Den Haag kunnen via Ziggo meekijken via kanaal 43. En online meekijken kan via Glazenradiohuis.nl. [RadioWereld.NL]

Foto: Feel Good Radio
Foto: Feel Good Radio

Gerelateerde berichten