Marijke Ketel vaste nieuwslezer office hours Radio 10

Marijke Ketel is sinds kort vaste nieuwslezer tijdens de ‘office hours’ op Radio 10. Ze neemt het stokje over van Iris Schut, die voortaan alleen nog in de middag op Radio 538 is te horen. Ketel is elke werkdag van 11 tot en met 14 uur te horen op Radio 10, zo bevestigt een woordvoerder van Talpa.

Foto: video still

Ketel was de afgelopen maanden al regelmatig als invalnieuwslezer te horen op Radio 10, onder meer bij Somertijd. Nu heeft ze een vaste plek als nieuwslezer tussen Henk Blok (van 6 tot en met 10 uur) en Chantal Quak (van 15 tot en met 19 uur). Ketel combineert haar werk voor Radio 10 met ‘Hart van Nederland’ op SBS6, waar ze sinds begin vorig jaar de vroege editie in het weekend presenteert. Daarvoor was ketel al eindredacteur van het programma.

Schut was sinds februari nieuwslezer tijdens de office hours op Radio 10. Een maand later werd ze ook nieuwslezer tijdens de middagshow van Frank Dane op Radio 538. Na enkele maanden op beide zenders te hebben gelezen, heeft ze het stokje op 10 nu overgedragen aan Ketel. [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *