Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tessa Mol stapt over van Kink naar Joe

Tessa Mol liet maandag via stopt na 4,5 jaar bij radiozender Kink om aan de slag te gaan als producer bij Joe. Dit meldde ze maandagochtend op social media. Op vrijdag 29 september maakt ze haar laatste uitzending tussen 11 en 13 uur op Kink.

Foto: Tessa Mol

Het tijd voor een nieuwe radiodroom en nieuwe kansen.” Tessa laat weten dat ze per 1 november aan de slag gaat bij Joe bij DPG Media.

Tessa Mol: “Na 4,5 jaar me vol te hebben ingezet voor Kink is het tijd voor wat anders. Ik heb bij Kink mijn droom van een eigen radioprogramma op een landelijke zender in vervulling zien gaan. Ik heb festivalradio mogen maken, bijzondere Kink presents concerten mogen bijwonen, mogen en dansen met mede-Kink’ers op ons eigen Kink 1500 feest, nieuwe bands en artiesten mogen volgen bij de Popronde en mijn liefde en support voor vrouwen in de muziek mogen uitdragen in Female Power.

Tessa begon in het verre verleden bij lokale omroep van Oldenzaal: Accent FM. Daarna ging ze naar Oog Radio in Groningen en Roulette FM in Bilthoven. Ook werkte ze als redacteur en producer bij verschillende radiozenders en omroepen waaronder 3FM. Daarna kwam ze terecht bij Efteling Kids Radio en later bij Kink. [RadioWereld.NL]

Foto: Tessa Mol