Kink: ‘No Alternative’ wordt ‘Alternative Rock Radio’

Kink krijgt vanaf 1 september een nieuwe slogan: ‘Alternative Rock Radio‘. Volgens het radiostation is Kink nu de radiozender “voor liefhebbers van alternatieve gitaarmuziek. Luister je graag naar Pearl Jam, Foo Fighters, Royal Blood en Arctic Monkeys, dan is Kink je zender“.

Kink 90’s Week
De lancering van de slogan ‘Alternative Rock Radio‘ gaat gepaard met de jaarlijkse Kink 90’s Week, traditiegetrouw de week waarin voor alle regio’s de zomervakantie is afgelopen.

De jaren 90 zijn bij uitstek het decennium waarin de voor Kink zo kenmerkende Alternative Rock het levenslicht zag“, zo meldt de zender. “Bands als Oasis, Blur, Foo Fighters en Pearl Jam hebben in die tijd de blauwdruk geleverd voor het geluid dat bij Kink 24 uur per dag te horen is“.

Vanaf vrijdagavond 1 september 19 uur zendt Kink een week lang uitsluitend alternatieve muziek uit de jaren 90 uit, met elke dag om 16 uur een 90’s Top 30 in diverse thema’s. De week wordt afgesloten met de 100 meest aangevraagde en hoogst gewaardeerde tracks van de week in de ‘Kink 90s Top 100’, die op vrijdag 8 september te horen is.

Naast de nieuwe slogan heeft Kink ook de website een kleine upgrade gegeven. [RadioWereld.NL]