Search
Close this search box.

Rob Janssen stopt met ochtendshow op NPO 3FM

Rob Janssen stopt met de dagelijkse ochtendshow op 3FM. Dit heeft de deejay donderdagochtend bekendgemaakt. Na ruim anderhalf jaar de ochtendshow samen met Wijnand Speelman te hebben gepresenteerd, merkt hij dat het vroege opstaan hem zwaarder valt dan verwacht en dat hij niet meer de energie erin kan steken die hij graag zou willen.

Foto: Adriaan van de Polder

“Het is een van de allerleukste programma’s die ik heb mogen doen tot nu toe, maar ik houd het ritme en de levensstijl die ervoor nodig zijn gewoonweg niet vol,” aldus Janssen. “Maandag 26 februari, na mijn vakantie, is de laatste show met mij erbij, daarna neemt Wijnand met het hele team het stuur over, om vervolgens flink voorwaarts gas te geven.

Je moet iets proberen om te weten of het iets voor je is en ik kan alleen maar zeggen dat ik superveel bewondering heb voor iedereen van ons mooie ochtend-team en iedereen die ooit een ochtendshow gedaan heeft.”

Janssen verlaat 3FM niet, op welk tijdstip hij in de toekomst te horen is, is nog niet bekend. [RadioWereld.NL]

Foto: RadioWereld.NL