Search
Close this search box.

Willem Doreleijers stopt met late avondshow op Radio Veronica

Veranderingen op de late avond op Radio Veronica: Willem Doreleijers stopt met zijn programma. Deze week is hij voor het laatst als vaste deejay op de zender te horen. Vanaf maandag neemt Jannes Drop de fakkel over na 21 uur.

Foto: Radio Veronica

Geheel afscheid van Radio Veronica neemt Doreleijers overigens niet. Hij was al muzieksamensteller bij de zender en gaat zich hier nu volledig op focussen.

Ook het reizen werd Doreleijers te zwaar. “De grote afstand naar België elke nacht begon op te breken en dat ook mee heeft gespeeld in mijn beslissing.” Wel blijft hij nog regelmatig te horen zijn als invaller bij Radio Veronica.

Doreleijers was sinds 2021 als deejay op Radio Veronica te horen. In eerste instantie was hij invaller, maar sinds begin 2022 had hij een vaste plek in de avond. Sinds oktober 2022 presenteert de deejay het late avondblok.

Zijn opvolger Jannes Drop is sinds 2022 op Veronica te horen. Aanvankelijk in de nacht, maar de afgelopen maanden was hij vooral als invaller te horen op onder meer vrijdagavond. [RadioWereld.NL]