Zoek
Sluit dit zoekvak.

Martijn La Grouw vergist zich in radiozender: “Geld overmaken naar Máxima Centrum”

Als je als deejay van werkgever wisselt is het altijd even wennen aan de nieuwe stationsnaam die je moet noemen in je programma. Gegarandeerd dat een deejay in de eerste weken wel een keer de fout in gaat. Bij Radio 538-jock Martijn La Grouw was het afgelopen donderdag zover.

Foto: Radio 538

La Grouw kondigde de ‘538 Dance Smash’ aan als ‘Grandslam’, de schijf van zijn vorige werkgever Slam. Hoewel hij zichzelf gelijk corrigeerde was het toch een aantal luisteraars opgevallen.

Ik zit hier nu sinds 2 januari en ik had me nog nooit versproken,” aldus La Grouw. “Nog nooit de naam van mijn vorige werkgever genoemd, alleen noemde ik net wel iets wat bij die andere zender hoort en niet bij 538.

Gebruikelijk is in de radiowereld dat deejays die zich verspreken geld in de ‘boetepot’ doen. La Grouw heeft besloten om het iets anders aan te pakken. “Ik vind dat ik nu een boete moet betalen en daarom ga ik nu een bedrag overmaken naar het Prinses Máxima Centrum. De boetepot gaat meteen naar het Máxima Centrum. Dat vond ik wel zo netjes.

Vorige maand organiseerde Radio 538 al de 538 Ochtendrun voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Dat leverde toen bijna 9 ton op. [RadioWereld.NL]