Zoek
Sluit dit zoekvak.

VK: Jordan North vanaf maandag in de ochtend op Capital

Voormalig BBC Radio 1-deejay Jordan North debuteert maandag (8 april) in de ochtend op het hitnetwerk Capital in het Verenigd Koninkrijk. Hij neemt de fakkel over van Roman Kemp, die afgelopen donderdag na zes jaar afzwaaide in de ochtend.

Foto: video still

“Mijn wekker staat al en ik kan niet wachten om met Capital Breakfast te beginnen,” aldus North. Zet je schrap, want we gaan het land wakker schudden met de beste hits, grote interviews en veel lol, dus zorg ervoor dat je afstemt.”

De komst van North werd in februari al aangekondigd. Hij gaat de dagelijks ochtendshow op Capital niet alleen presenteren. De deejay krijgt hiervoor hulp van Siân Welby en Chris Stark. Zij waren ook al de sidekicks van Kemp in de ochtend.

Om de nieuwe ochtendshow op Capital te promoten start het station een nieuwe outdoorcampagne.

Tot dat North in de ochtend begint, neemt Will Manning, middagdeejay van Capital in Londen, de honneurs waar. [RadioWereld.NL]