Zoek
Sluit dit zoekvak.

VK: Jordan North nieuwe ochtendjock van Capital

Het hitnetwerk Capital in het Verenigd Koninkrijk heeft bevestigd dat Jordan North de ochtendshow gaat presenteren. Vanaf april neemt hij het stokje over van Roman Kemp, die begin deze week zijn vertrek aankondigde.

Foto: video still

Sinds dat Kemp bekendmaakte te stoppen met de ochtendshow gingen al hardnekkige geruchten dat North (34) zijn opvolger zou worden. Die geruchten werden mede gevoed doordat North eind vorige week halsoverkop bij BBC Radio 1 vertrok, waar hij met Vick Hope de middagshow presenteerde.

Het is altijd een droom van mij geweest om de ochtendshow op Capital te presenteren,” aldus North. “Het is een kans die je maar één keer in je leven krijgt. Die kon ik gewoon niet afslaan.

Voor North is het een terugkeer bij Capital, want voordat hij in 2014 aan de slag ging bij BBC Radio 1 maakte hij al programma’s op Capital Manchester. Ook presenteerde North programma’s op Rock FM in Preston en BBC Radio Lancashire.

North gaat de ochtendshow op Capital presenteren met Sian Welby en Chris Stark. Zij zijn nu ook al de sidekicks van Kemp in de ochtend. [RadioWereld.NL]