Search
Close this search box.

NPO Klassiek verdubbelt lijst: Filmmuziek Top 100 wordt Filmmuziek Top 200

NPO Klassiek verdubbelt zijn jaarlijkse lijst met filmmuziek: de Filmmuziek Top 100 wordt de Filmmuziek Top 200. De lijst is dit jaar op donderdag 7 en vrijdag 8 maart te horen op de klassieke radiozender. Luisteraars kunnen wederom helpen om de lijst samen te stellen.

Voert Ennio Morricone ook dit jaar de lijst met filmmuziek aan? Er kan tot en met vrijdag 1 maart tot 13:00 uur gestemd worden op filmklassiekers. De complete lijst wordt dinsdag 5 maart tussen 11:00 en 12:00 uur onthuld op NPO Klassiek. De Filmmuziek Top 200 is vanaf dan te vinden op npoklassiek.nl.

Uitzending Filmmuziek Top 200
Van maandag 4 tot en met woensdag 6 maart is er in de reguliere programmering van NPO Klassiek veel aandacht voor filmmuziek. De Filmmuziek Top 200 wordt op donderdag 7 en vrijdag 8 maart uitgezonden tussen 09:00 en 17:00 uur. De lijst wordt op beide dagen gepresenteerd door Hans Smit, Jet Berkhout, Sander Zwiep en Carine Lacor. [RadioWereld.NL]