Zoek
Sluit dit zoekvak.

NPO 3FM haalt nieuwe audiovormgeving bij Wisebuddah (audio)

NPO 3FM is sinds donderdag in een nieuw audiojasje gestoken. Opvallend is dat de publieke zender daarvoor is overgestapt naar Wisebuddah. Het Engelse jinglebedrijf neemt hiermee het stokje over van Top Format uit Haarlem.

Met de keuze van Wisebuddah kiest 3FM voor dezelfde jingleproducent als de stations van Talpa (Radio 538, Sky Radio en Radio 10). Het nieuwe pakket vervangt de jingles die 3FM in september 2022 in gebruik nam.

Volgens de regels van het Commissariaat voor de Media moet de productie van jingles eens in de vier jaar opnieuw aanbesteed worden door de NPO. Dat gebeurde voor het eerst eind 2019, waardoor VHU Europe (nu Pure Jingles) destijds na jaren de klus kwijtraakte aan Top Format. Nu, vier jaar later, is het de beurt aan Wisebuddah.

Hoe het nieuwe 3FM-pakket klinkt is hieronder te beluisteren. [RadioWereld.NL]

3 reacties

  1. Verspilling van onze belastingcenten. Nog geen twee jaar met een jinglepakket doen. Op dit punt ben ik het wel met het nieuwe regeerakkoord eens: er kan vanwege dit soort overbodigheden wel wat minder geld naar de publieke omroep. Je gooit zo je eigen glazen in.

  2. oei, throw out the dynamics guys – let’s make some noize stew

    Zonde want er zitten wel enkele toffe ideetjes in.