Zoek
Sluit dit zoekvak.

Joe binnenkort ook in radiopakket Ziggo

Radiozender Joe, het zusje van Qmusic, is binnenkort ook te beluisteren via Ziggo. Vanaf 1 mei wordt het station toegevoegd aan het digitale radiopakket van de provider. Op welk kanaal Joe bij Ziggo gaat uitzenden is nog niet bekendgemaakt.

Joe zendt sinds september uit op de voormalige FM-frequenties van Radio 10. Ook is Joe te beluisteren via DAB+ en internet.

Het station is het tweede radioproduct van DPG en focust zich op de jaren ’70, ’80 en ’90. Onder andere Toine van Peperstraten, Kai Merckx en Kimberley Dekker presenteren de programma’s op de zender. Het is de bedoeling dat later dit jaar Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de ochtendshow gaan presenteren, maar een startdatum is nog steeds niet bekendgemaakt.

Eind vorig jaar besloten Odido, Delta en Caiway het station al op te nemen in hun radiopakket en nu volgt ook Ziggo. Wanneer KPN volgt is nog onduidelijk. [RadioWereld.NL]