Zoek
Sluit dit zoekvak.

Qmusic introduceert nieuw spel: Wanted Domien

Qmusic start op maandag 13 mei om 8 uur ‘s ochtends een grootschalige klopjacht naar Domien Verschuuren. Luisteraars kunnen vanaf dat moment volgen of het de deejay lukt om 100 uur uit handen te blijven van Q-collega Bram Krikke. Luisteraars krijgen de mogelijkheid om te voorspellen wanneer Domien wordt aangetikt door Bram en maken daarmee kans op 10.000 euro.

Foto: Qmusic

De luisteraar wiens voorspelling, op de minuut en seconde nauwkeurig, het dichtst bij het moment zit dat Domien getikt wordt door Bram, wint het prijzengeld. Zijn er meerdere juiste inzendingen, dan wint de persoon die de voorspelling als eerste doorgaf aan Qmusic. Als Domien op vrijdag 17 mei om 12 uur nog niet is aangetikt, wordt het geldbedrag verloot onder de luisteraars met de voorspelling dat het Domien lukt uit handen te blijven van Bram.

Opdrachten van de mysterieuze ‘W’
De voortvluchtige Domien, die zonder geld en met een telefoon zonder internet het land in gaat, krijgt op willekeurige momenten een 60 minuten challenge van de mysterieuze spelleider genaamd ‘W’. Hier hangen beloningen of consequenties aan. Wat dit precies is en wat hij hier aan heeft weet nog niemand. ‘W’ is ook degene die bepaalt of de challenge geslaagd is of niet. De opdrachten worden vanuit de Qmusic-studio voorgelezen door de deejay die op dat moment het programma maakt en zijn ook terug te lezen op Qmusic.nl en de Qmusic-app.

100 uur
De speeltijd is dagelijks tussen 8 uur en 19 uur en stopt uiterlijk op vrijdag 17 mei om 12 uur. Elke dag is er tussen 19 uur en 8 uur een rustperiode waarbij de klok wel doorloopt, maar Domien niet getikt kan worden. Daarmee heeft het spel een maximale duur van 100 uur.

Qmusic is niet de eerste radiozender die een klopjacht organiseert. Radio 538 deed dit jaren geleden onder de naam ‘De 53J8’. Luisteraars moesten toen aan de hand van aanwijzingen op zoek naar Mr. X. [RadioWereld.NL]