Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Directeur Bert Klaver vertrekt bij regionale omroep Rijnmond

Directeur/bestuurder Bert Klaver vertrekt aan het einde van dit jaar bij Rijnmond, de regionale publieke omroep voor de zuidelijke helft van Zuid-Holland. “Mijn werk is gedaan; de klus is geklaard.” Klaver werkte negen jaar lang bij Rijnmond.

Foto: video still

Sinds mijn aanstelling in 2016 is Rijnmond omgevormd van een traditionele radio- en televisieomroep naar een modern digitaal mediabedrijf met de focus op online”, zo legt Klaver zijn besluit uit. “Met deze verandering is Rijnmond klaar voor de nieuwe concessieperiode die eind volgend jaar wordt verleend aan de regionale omroepen, en daarmee fit voor de toekomst. Voor mij voelt dat als een mooi moment om het stokje over te dragen”.

Klaver startte zijn loopbaan bij de NOS en vervulde diverse management- en directieposities bij het Nederlands Omroepproductie Bedrijf (NOB), RTL Nederland, CMI holding en de laatste negen jaar bij Rijnmond. Een opvolger voor Klaver wordt nog gezocht. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *