Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Qmusic stuurt luisteraars naar de Olympische Spelen in Parijs in nieuw spel: Wat is de kans

Bij Qmusic maken luisteraars vanaf maandag (15 juli) dagelijks kans op een arrangement voor twee personen naar de Olympische Spelen in Parijs. Hiervoor introduceert de radiozender een nieuw spel: Wat is de kans dat jij naar de Olympische Spelen gaat.

Foto: Qmusic

In ‘Wat is de kans dat jij naar de Olympische Spelen gaat’ Joost Swinkels vanaf maandag een week lang elke dag in de ochtendshow op zoek naar één specifieke luisteraar: de winnaar van een arrangement voortwee2 personen naar de Olympische Spelen in Parijs winnen, inclusief reis, verblijf, TeamNL wedstrijdtickets en toegang tot het TeamNL Huis. Maar diegene weet dat zelf nog niet.

Elke ochtend tussen 6 en 10 uur worden er kenmerken van deze persoon gedeeld en kunnen luisteraars naar Qmusic bellen als zij zich hierin herkennen. Missen ze het volgende kenmerk, dan wordt er door gezocht.

Luisteraars kunnen zich aanmelden via de site en de app en daar hun specifieke kenmerken opgeven. Belt de juiste persoon niet, dan wordt de prijs verloot onder alle luisteraars die zich hebben aangemeld.

Het concept van het nieuwe spel lijkt op ‘De Uitverkorene’ dat Qmusic enkele jaren geleden speelde. Ook hier moesten luisteraars zich melden als zij zich herkenden in aanwijzingen die door de radiozender bekend werden gemaakt. Verschil met De Uitverkorene is dat luisteraars hun kenmerken toen niet van tevoren moesten/konden doorgeven. Zij werden geselecteerd door een privédetective.

Olympische Quiz
Ook tijdens de Olympische Spelen maken luisteraars vanaf 26 juli kans om aanwezig te zijn bij het grootste sportevenement ter wereld. Mattie Valk en Domien Verschuuren spelen tijdens de ochtendshow dagelijks een Olympische Quiz, waarin twee luisteraars tegen elkaar opbieden door aan te geven hoeveel vragen ze juist denken te kunnen beantwoorden binnen 30 seconden. De vragen hebben betrekking op de Olympische Spelen en de stad Parijs. De luisteraar met het hoogste bod gaat het spel spelen. Heeft de luisteraar het goed dan wint deze, haalt de luisteraar het niet dan wint de andere luisteraar. [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *