Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zo begon Gijs Staverman op Radio 10: “Spannende dag” (audio)

Het is een spannende dag”, bekende Gijs Staverman aan het begin van zijn eerste programma op Radio 10. Voortaan is de deejay elke werkdag tussen 16 en 19 uur te horen met ‘Gijs op 10’.

Foto: video still

Aan het begin van zijn programma stond Staverman nog even stil bij de veranderingen. Na ‘Brand New Day’ van Wiz Stars en ‘Change’ van Tears For Fears gedraaid te hebben, deelde de deejay een pluim uit aan zijn voorgangers: “Ik wil René Verkerk bedanken voor de afgelopen week, die hij met verve heeft vervuld hier op Radio 10. En ik ga ook Rob van Someren bedanken voor een geweldig programma dat hij jarenlang heeft gepresenteerd op deze zender.

Gelukkig is hij vanaf september weer terug en hoor je ‘m elke zaterdag en zondag op deze prachtige zender waar ik nu ga beginnen.

Staverman werd de afgelopen weken ongevraagd onderdeel van een radiorel. Toen in mei officieel bekend werd dat de deejay naar Radio 10 zou komen om de middagshow te presenteren, brak er op sociale media een storm aan kritiek los. Veel fans van ‘Somertijd’ zijn woedend dat Van Someren naar het weekend verhuist.

Afgelopen weekend vertelde Staverman in een interview met De Telegraaf dat hij niets af wist van de afspraken die tussen Van Someren en Talpa gemaakt werden, maar blij is dat beide partijen er onderling uit zijn gekomen.

De start van Gijs op 10 is hieronder terug te luisteren. [RadioWereld.NL]

2 reacties

  1. Eerste reactie op de uitzending van Gijs, kan niet tippen aan Somertijd. Sorry maar is nu eenmaal zo.
    Misschien nog even wennen, maar denk toch dat het een andere zender gaat worden.

  2. Natuurlijk wist hij dat hij op de plek zal komen waar ooit Rob zat.
    Weer zo’n linkse overloper van de NPO die rechts zijn zakken vult over de rug van een collega die de beste luistercijfers had.
    Gisteren was het niet om aan te horen en wennen zal het nooit op dit tijdstip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *