Zoeken
Sluit dit zoekvak.

RADIO10FM SITE UITGEROEPEN TOT “TOP SITE”

Het VNU computerblad ‘Internet Idee’ heeft de internetsite van Radio10FM uitgeroepen tot ‘TOP’ site onder de radiostations. De heldere navigatie, de duidelijke informatie over de programma’s, het on-line kunnen meedoen met spelletjes en het feit dat de site goed past in het imago hebben de doorslag gegeven. Radio 10 FM is ook via een webcam te bekijken.

Flop Site: 3FM
De ‘FLOP’ ging naar de internetsite van Radio3FM. Volgend Internet Idee is de site verre van 3FM, heeft het een moeizame toegang en onduidelijke navigatie, is er amper inhoudelijke informatie en is het moeilijk zo niet onmogelijk om via de site naar 3FM te luisteren of te kijken via een webcam. Tevens wordt u lastig gevallen door irritante popups, en als u die weg klikt komen ze later weer terug. Tevens krijgt u meteen een vraag, wat is de nickname en wat is u paswoord. Kortom, men zal niet gauw terug op www.3fm.nl

Ook op internet verslaan de commerciële dus de publieke omroepen.