Haardos Jessica Simpson populair bij lezers In Touch Weekly

Jessica Simpson heeft de haarstijl die meeste lezeressen van In Touch wel zouden willen hebben. Dit wees een enquete die het magazine in het leven riep uit.

De lezers van het Amerikaanse tijdschrift In Touch Weekly zijn het meest jaloers op het haar van Jessica Simpson. Dat blijkt uit een onderzoek die het blad onder de lezers heeft uitgevoerd. De 24-jarige zangeres en actrice laat Jennifer Aniston en Jessica Alba achter zich. Zij werden respectievelijk tweede en derde.

Simpson zegt zich ‘vrijer’ te voelen sinds zij haar haardos een stuk heeft ingekort. “Maar ik vind nog steeds dat een grote ‘Texas-bos’ geweldig is.” Andere vrouwen die in de top tien eindigden zijn onder anderen Angelina Jolie, Nicole Richie en Oprah Winfrey.

Simpson is binnenkort te zien in de film ‘The Dukes of Hazzard’.

[Novum]