Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ali B zingt duet met Lieke van Lexmond

Ali B heeft opnieuw een nummer opgenomen met een tv-babe. Na een duet met Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft de rapper nu ook Lieke van Lexmond gestrikt.

Ali B heeft opnieuw een nummer opgenomen met een tv-babe. Na een duet met Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft de rapper nu ook Lieke van Lexmond gestrikt voor een één-tweetje. Dit bevestigt het management van de artiesten. Het is nog niet duidelijk of het nummer ook te horen is op het nieuwe album van de 24-jarige Ali B.

Lieke debuteerde op haar zestiende in de televisieserie Goudkust. In ‘Goede tijden, slechte tijden’ speelt de actrice de rol van Charlie. Dit jaar was de 24-jarige Van Lexmond een van de kandidaten in het televisieprogramma ‘Dancing with the stars’. Ali B, die voluit Ali Bouali heet, is bekend van nummers als ‘Leipe mocro flavour’ en ‘Wat zou je doen’. Zijn nieuwe album ‘De langste adem’ komt eind september uit.

[Novum]