Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Angelina Jolie veroorzaakt opschudding in trein

Angelina Jolie bezorgde treinreizigers in Mumbai een hartverzakking toen ze in het overvolle voertuig plaatsnam. Ze was opnamen aan het maken voor een film.

Hollywoodster Angelina Jolie bezorgde passagiers van een trein in de Indiase stad Mumbai maandag zowat een hartverzakking toen ze in het overvolle voertuig plaatsnam. Dat meldt persbureau Reuters. Verbijsterde reizigers probeerden een glimp van de actrice op te vangen, maar werden tegengehouden door haar bodyguards.

Massaal werden pen en papier haar richting in geduwd voor een handtekening, maar ook daar stond de beveiliging niet voor open. Jolie was opnamen aan het maken voor de film ‘A mighty heart’, die wordt geproduceerd door haar partner Brad Pitt.

In de film speelt ze de weduwe van de Amerikaanse journalist Daniel Pearl, die in 2002 in Pakistan werd ontvoerd en vermoord. De forezentrein waarin ze plaatsnam wordt dagelijks gebruikt door zes miljoen mensen.

[Novum]