Search
Close this search box.

‘Natalie Portman terug bij Gael García Bernal’

Natalie Portman is terug bij acteur Gael García Bernal. Een ooggetuige vertelt dat ze onlangs tijdens een feestje niet weg was te slaan bij haar oude vlam.

Natalie Portman is terug bij de Mexicaanse acteur Gael García Bernal. Een ooggetuige vertelt in de Britse krant The Sun dat ze onlangs tijdens een feestje niet weg was te slaan bij haar oude vlam. In 2004 verliet de actrice Bernal om onduidelijke redenen, waarna ze gesignaleerd werd met onder meer Jake Gyllenhaal en de Britse miljonair Nat Rotschild.

Volgens de aanwezige feestganger waren de herenigde tortelduifjes erg klef. “Ze maakten er een behoorlijke show van en hingen de hele avond om elkaars nek. Het kon ze niet schelen wie het zag. De twee hadden alleen oog voor elkaar.” De 26-jarige Portman speelde onder meer in verschillende ‘Star Wars’-films, ‘Closer’ en ‘V for Vendetta’. De 28-jarige Bernal is momenteel te zien in ‘Babel’, waar ook Brad Pitt en Cate Blanchett in meespelen.

[Novum]