Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Anna Nicole Smith praat over dood zoon

Voor de eerste keer sinds zijn overlijden, praat Anna Nicole Smith over de onverwachte dood van haar 20-jarige zoon Daniel. Ze kan zijn dood niet accepteren.

Voor de eerste keer sinds zijn overlijden, praat Anna Nicole Smith met de pers over de onverwachte dood van haar 20-jarige zoon Daniel Smith. In een interview met de Amerikaanse show Entertainment Tonight, dat donderdag wordt uitgezonden, vertelt ze hoe ze zich voelde toen hij twee maanden geleden het leven liet in een ziekenhuis op de Bahamas. Daniel overleed aan een fatale combinatie pijnstillers en antidepressiva.

De 38-jarige Smith zal nooit kunnen accepteren dat haar oudste kind er niet meer is. “Ik begrijp niet waarom God hem bij me heeft weggehaald”, zegt ze huilend. “Als Howard en de baby er niet zouden zijn, was ik er nu ook niet meer.”

Drie dagen voor de dood van Daniel beviel de voormalige playmate in hetzelfde ziekenhuis van haar dochtertje Danielynne. De vader van het meisje is advocaat Howard K. Stern, hoewel haar ex-vriend Larry Birkhead beweert dat het kind van hem is. Hij heeft het stel aangeklaagd en eist een DNA-test.

Maandag werd Anna Nicole opgenomen in weer hetzelfde ziekenhuis op de Bahamas. Ze had last van pijn in haar zij en er werd een lichte longontsteking bij haar geconstateerd. Inmiddels is er vocht verwijderd uit een van haar longen.

[Novum]