Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bobby Brown maakt nieuwe vriendin zwanger

Bobby Brown wordt voor de vierde keer vader. Volgens verschillende Amerikaanse media heeft de rapper zijn nieuwe vriendin Karrine Steffans zwanger gemaakt.

Bobby Brown wordt voor de vierde keer vader. Volgens verschillende Amerikaanse media heeft de rapper zijn nieuwe vriendin Karrine Steffans zwanger gemaakt. Het nieuws is opvallend omdat Brown nog niet officieel gescheiden is van zijn vrouw Whitney Houston.

Brown zou zijn nieuwe verovering hebben verteld dat hij door sterilisatie onvruchtbaar is.Een insider zegt dat de 28-jarige vrouw dan ook niet blij is met haar zwangerschap. “Toen Karrine ontdekte dat ze een baby verwacht, was ze woedend. Bobby had gezegd dat hij geen kinderen meer kon krijgen.” Toch heeft het stel plannen voor een realityshow. Daarin komt de nadruk te liggen op hun relatie.

Steffans is bekend van haar sensuele dansoptredens in videoclips van artiesten als Jay-Z en R. Kelly. Verder schreef ze het autobiografische boek ‘Confessions of a video vixen’, dat vorig jaar verscheen. In het boek zegt ze ook in 2002 een affaire met de rapper te hebben gehad.

Ook toen was Brown nog getrouwd met Whitney Houston. Vorige maand vroeg de zangeres na een huwelijk van veertien jaar de scheiding aan. Het stel heeft een dochter van 13. Zijn andere twee kinderen kreeg de 37-jarige rapper met een andere, onbekende vrouw.

[Novum]