Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Liz Hurley trouwt in maart

Liz Hurley geeft in maart het jawoord aan Arun Nayar. Eerder wilde het stel nog dit jaar te trouwen, maar de 41-jarige Liz was te druk met haar badpakkenlijn.

Elizabeth Hurley stapt in maart in het huwelijksbootje met haar vriend Arun Nayar. Dat meldt de Britse krant Daily Mail. Eerder was het stel van plan om nog dit jaar te trouwen, maar de 41-jarige brunette wilde uitstel omdat zij het te druk had met haar badpakkenlijn. Het voormalige fotomodel wil de trouwerij zelf organiseren.

Omdat de 42-jarige Nayar in India is geboren zal de plechtigheid op twee locaties plaatsvinden. De inzegening van het huwelijk is op 3 maart in Engeland, daarna wordt de verbintenis gevierd met een traditioneel Indiaas feest, dat enkele dagen zal duren.

Nayar en Hurley leerden elkaar drie jaar geleden kennen. Eerder had Hurley een relatie met filmproducent Stephen Bing, met wie ze een zoontje heeft. Daarvoor deelde ze veertien jaar het bed met acteur Hugh Grant. Het is het eerste huwelijk voor Hurley. Nayar gaf eerder het jawoord aan het Italiaanse model Valentina Pedroni.

[Novum]