Search
Close this search box.

Boris opent voor Katie Melua

Boris is aangetrokken als speciale gast voor de twee concerten van Katie Melua in de Heineken Music Hall op 8 en 9 december. Dat maakte Mojo donderdag bekend.

Boris is aangetrokken als speciale gast voor de twee concerten van Katie Melua in de Heineken Music Hall. Dat heeft concertorganisator Mojo donderdag bekendgemaakt. De zanger bracht onlangs zijn tweede album, ‘Holy pleasure’, uit.

Eerder deelde de Idols-winnaar het podium met souldiva Angie Stone, Relax en John Legend. Op 8 en 9 december verzorgt hij nu het voorprogramma van Melua.

De 26-jarige Melua is in Nederland erg populair. Haar twee concerten eerder dit jaar in Amsterdam waren in een mum van tijd uitverkocht. Haar album ‘Piece by piece’ was het best verkochte album van vorig jaar. Van het album kwamen de hits ‘Closest thing to crazy’ en ‘Nine million bicycles’.

[Novum]