Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Brad Pitt schaart zich achter Madonna

Brad Pitt vindt het heel goed van Madonna dat ze de 1-jarige David uit Malawi heeft geadopteerd. “Madonna en haar man Guy hebben een goed hart.”

Brad Pitt vindt het heel goed van Madonna dat ze de 1-jarige David uit Malawi heeft geadopteerd. Dat zei de acteur in het Amerikaanse televisieprogramma Access Hollywood. Madonna ligt onder vuur omdat ze een voorkeurpositie zou hebben genoten bij het adoptieproces. Ze zou de standaardregels hebben kunnen ontwijken vanwege haar roem en geld.

Pitt is het niet eens met de kritiek op de popdiva en haar man. “Het belangrijkste is dat Madonna en Guy goede bedoelingen hebben. Ze bieden het kind een thuis, een opleiding en een goede gezondheid. Ze hebben een goed hart.”

Brad Pitt is zelf ook vader van twee adoptiekinderen. Zijn vriendin Angelina Jolie haalde de 5-jarige Maddox uit Cambodja en de 1-jarige Zahara uit Ethiopië voordat zij een relatie met hem kreeg. De acteur is inmiddels officieel hun adoptievader. Het acteurskoppel kreeg in mei een biologische dochter: Shiloh.

[Novum]