Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Britney vertelde Kevin per sms over scheiding’

Britney Spears heeft Kevin Federline volledig verrast met het aanvragen van de scheiding. Ze zou slechts een sms hebben verstuurd.

Britney Spears heeft Kevin Federline volledig verrast met het aanvragen van de scheiding. Dat beweert de Canadese zender Much Music. De zangeres zou Kevin per sms op de hoogte hebben gebracht van haar scheidingsplannen. Much Music volgde Federline maandag de hele dag voor het programma ‘Exposed’. De camera’s draaiden ook op het moment dat hij het gewraakte tekstbericht zou hebben ontvangen.

Op de beelden, die zijn uitgezonden door Much Music News, is Federline te zien terwijl hij met een vertrokken gezicht sms’jes verstuurt. Hij zou vervolgens zijn zendertje hebben afgedaan en een halfuur zijn verdwenen. Daarna kwam hij terug om de opnamen af te maken, hoewel hij volgens de programmamakers duidelijk overstuur was.

Dinsdag werd bekend dat de 24-jarige Britney de echtscheiding heeft aangevraagd. De zangeres en de nieuwbakken rapper trouwden twee jaar geleden en hebben twee zoontjes, de 1-jarige Sean Preston en zijn twee maanden oude broertje Jayden James. In de media is veel gespeculeerd over problemen in het huwelijk van de zangeres en de 28-jarige Federline. Het koppel heeft die verhalen altijd ontkend.

De beelden die Much Music maakte van Federline stroken niet met de verhalen over de scheiding. Hij vertelt over de liefde voor zijn kinderen en zijn vrouw. Britney noemt hij zijn grootste fan. “Ze vindt het fantastisch wat ik doe”, vertelt de rapper wiens debuutalbum ‘Playing with fire’ onlangs uitkwam. “Samen gaan we de wereld veroveren.”

[Novum]