Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tatjana Simic hersteld na maanden rust

Het gaat weer goed met Tatjana Simic. Op doktersadvies heeft het model de laatste maanden geen optredens gegeven. Volgende maand staat ze weer op het podium.

Het gaat weer goed met Tatjana Simic. Op doktersadvies heeft het 43-jarige sekssymbool de laatste maanden rust gehouden. Eind deze maand geeft het model weer optredens als zangeres en begint ze aan de opnamen van een nieuw album, meldt haar management.

Volgens het weekblad Party was Tatjana overwerkt. De Kroatische zou worden gekweld door haar verleden: ze werd mishandeld door haar vader, en haar zus werd enkele jaren vermist tijdens de burgeroorlog in het voormalige Joegoslavië. Als klap op de vuurpijl kwam volgens Party haar vele liefdesverdriet.

Tatjana’s management wil niet op details ingaan. “Ze heeft het druk gehad”, zegt een woordvoerder. “Ook kampte ze met haar gezondheid.”

[Novum]