Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Carlo Boszhard wil geen kinderen adopteren

Carlo Boszhard wil geen adoptiekinderen. “Daar ben ik het type niet voor”, zegt de 37-jarige televisiepresentator. “Ik leef te veel voor mijn carrière.”

Carlo Boszhard wil geen adoptiekinderen. “Daar ben ik het type niet voor”, zegt de 37-jarige homoseksuele televisiepresentator deze week in Flair. “Ik leef te veel voor mijn carrière. Je moet tijd in kinderen investeren en dertig procent is niet genoeg.”

Dat Boszhard voor zijn loopbaan kiest, betekent in zijn optiek niet dat hij eenzaam is. “Ik ben wel eens alleen, maar niet eenzaam.” De presentator onthult verder dat hij niet per definitie trouw is in zijn relaties. “Ik ben trouw, als dat is afgesproken in ieder geval. En als mensen goed zijn voor mij, dan ben ik goed voor hen.”

[Novum]