Search
Close this search box.

De Leeuw, Kamphues en Verlinde strijden om prijs

Paul de Leeuw, Rob Kamphues en Albert Verlinde strijden om een Gouden Beeld. Mooi! Weer De Leeuw, De Reünie en RTL Boulevard zijn genomineerd voor de tv-prijs.

Paul de Leeuw, Rob Kamphues en Albert Verlinde gaan de strijd aan om een Gouden Beeld. In de categorie amusement van de televisieprijs zijn de programma’s Mooi! Weer De Leeuw, De Reünie en RTL Boulevard genomineerd, meldt het organiserende Broadcast Magazine woensdag.

De televisieprijs wordt op 11 december uitgereikt in de categorieën amusement, cultuur, fictie, informatie, jeugd en de UPC Digital Award. In de categorie fictie maken politieserie Van Speijk, thrillerreeks Vuurzee en televisiefilm ‘De uitverkorene’ kans op een Gouden Beeld. Lotte, Wakker Worden met Valerio en Idols strijden om de UPC Digital Award.

[Novum]