Search
Close this search box.

Patty Brard gaat straatkinderen helpen

Patty Brard gaat binnenkort naar Peru om straatkinderen te helpen. “Je moet in het leven tenslotte ook wat zinnigs doen, wil je het blijven begrijpen.”

Patty Brard gaat binnenkort naar Peru om straatkinderen te helpen. Onlangs zag de koningin van de docusoap een documentaire over een Nederlandse vrouw, Helena van Engelen, die een opvanghuis begon in het Latijns-Amerikaanse land. “Een integere vrouw”, schrijft de 51-jarige polderdiva in haar column in roddelblad Weekend. “Een engel van een vrouw, een uiterst charmante verschijning.”

Momenteel is Patty bezig samen met regisseur Bert van der Veer een scenario te schrijven over de perikelen van vrouwen in Amsterdam-Zuid. “Iedereen doet het met elkaar”, schrijft Brard over de inhoud van de serie. “Geld wordt verdiend op de meest bizarre manieren, liquidaties en bedreigingen zijn er de gewoonste zaak van de wereld. Door hun mannen in de steek gelaten vrouwen met kinderen krijgen nooit alimentatie, althans nooit op tijd, zodat de ex-mannen regelmatig opgewacht worden door hun wanhopig krijsende exen, die niet terugdeinzen de spiksplinternieuwe Bentley of auto van hetzelfde kaliber in elkaar te knuppelen als zij niet evenveel geld krijgen als de nieuwe, 20 jaar jongere vriendinnetjes van hun voormalige echtgenoten.”

Patty gaat naar Peru om aan deze wereld te ontsnappen. “Je moet in het leven tenslotte ook wat zinnigs doen, wil je het blijven begrijpen.”

[Novum]