Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Eva Longoria te sexy voor de politiek

Eva Longoria is te sexy voor een carrière in de politiek. De 31-jarige actrice overwoog zich verkiesbaar te stellen in de Verenigde Staten, maar zag hiervan af.

Eva Longoria is te sexy voor een carrière in de politiek. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De 31-jarige actrice overwoog zich verkiesbaar te stellen in de Verenigde Staten, maar dacht dat de verkiezingsspotjes te verwarrend zouden zijn, omdat mensen haar vooral kennen als Gabrielle Solis, de sexy verleidster uit de televisieserie Desperate Housewives.

In de serie windt de actrice zonder enige wroeging de ene na de andere man om haar vinger. “In twee jaar tijd ben ik vreemdgegaan met de tuinman en een tiener, heeft mijn man in de bak gezeten en heb ik hem door een raam gesmeten”, grapt Longoria.

De latina is al enige tijd actief in de politiek. Zo zette ze zich in voor het belang van Latijns-Amerikanen tijdens de presidentsverkiezingen van 2004 en houdt ze zich bezig met zaken als immigratie, onderwijs, gezondheidszorg en werkloosheid.

[Novum]