Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Heather Mills verkoopt huis na drie maanden

Heather Mills lijkt geen rust te kunnen vinden na haar scheiding van Paul McCartney. Ze heeft haar huis te koop gezet, nadat ze er drie maanden heeft gewoond.

Heather Mills lijkt geen rust te kunnen vinden na haar scheiding van Paul McCartney. Het voormalige model heeft haar huis in East Sussex te koop gezet, nadat ze er slechts drie maanden heeft gewoond. Dat meldt de Britse boulevardkrant The Sun. De gerenoveerde boerderij moet ruim 920 duizend euro opbrengen.

Mills kocht het huis in mei, negen dagen na haar breuk met McCartney. Ze liet het volledig verbouwen voordat ze er eind augustus in trok met haar dochtertje Beatrice.

Volgens een bron van de Britse krant wil Heather verhuizen om met een schone lei te kunnen beginnen. Ze zou ook een dichtbij gelegen villa in Hove, die in 2001 op haar naam is gekocht, willen verkopen. De dierenrechtenactiviste zou weg willen uit de buurt waar ook het huis staat waar ze met Paul heeft gewoond. “Ze wil weg uit de omgeving. Ze is op zoek naar een plek waar ze meer privacy heeft.”

Nadat de 64-jarige McCartney en de 38-jarige Mills in mei hadden aangekondigd uit elkaar te gaan na een huwelijk van vier jaar, groeide hun scheiding uit tot een mediaspektakel. Volgens de roddelpers beschuldigde Mills McCartney van mishandeling. Verder kwam haar verleden als pornomodel boven water. Deze week verschenen berichten in de media dat McCartney zijn ex bijna dertig miljoen euro heeft geboden voor de volledige voogdij over de 3-jarige Beatrice.

[Novum]