Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Illusionist Hans Klok naar Las Vegas

Hans Klok krijgt een eigen show in Las Vegas. Producent Joop van den Ende heeft voor de illusionist twee contracten kunnen afsluiten in de befaamde gokstad.

Hans Klok krijgt een eigen show in Las Vegas. Producent Joop van den Ende heeft voor de illusionist twee contracten kunnen afsluiten in de befaamde gokstad. Dat meldt De Telegraaf donderdag. Klok ziet een jongensdroom uitkomen. “Ik vind het echt super. Ik ga spelen in de stad waar Siegfried en Roy stonden en David Copperfield. Dit is een show waar ik voor het eerst ongelooflijke eigen illusies zal neerzetten. Las Vegas, here I come.”

Van den Ende heeft er persoonlijk voor gezorgd dat Klok naar Las Vegas kan. “Hij heeft internationale potentie en daar hou ik van”, zegt hij. “Zijn act moet zo goed zijn dat we een onuitwisbare indruk achterlaten.” Als alles goed gaat, staat Klok vanaf juni drie maanden in een gerenommeerd theater in Las Vegas. Ook zijn er plannen voor een show vanaf februari 2008. Maar eerst speelt de hij vanaf januari tussen de veertig en vijftig voorstellingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

[Novum]