Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jay Leno zet Michael Richards voor schut

Talkshowkoning Jay Leno heeft Michael ‘Kramer’ Richards voor schut gezet. De presentator van de Tonight Show maakte enkele rake grappen over de Seinfeld-acteur.

Talkshowkoning Jay Leno heeft Michael ‘Kramer’ Richards voor schut gezet. Dat meldt de Amerikaanse website TMZ. De presentator van de Tonight Show maakte enkele rake grappen over de Seinfeld-acteur. “Mijn optreden in de Laugh Factory in Los Angeles was rampzalig”, zei Leno. “Ik moest op na Michael Richards.”

De 57-jarige Richards bood maandag in een uitzending van de Late Show zijn excuses aan voor de racistische uitspraken die hij vorige week deed. Tijdens een optreden in de comedyclub Laugh Factory schold hij twee donkere mannen uit, omdat ze riepen dat hij niet grappig was. “Houd je kop!”, raasde Richards. “Vijftig jaar geleden zouden we jullie nog opgeknoopt hebben.”

[Novum]