Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kijkje in het privéleven van All-Music

De eerste aflevering van de Nederlandse popformatie All-Music is donderdag te zien op de regionale zender RNN7. De soap is onderdeel van Showgallery.

De eerste aflevering van de wekelijkse reallifesoap van de Nederlandse popformatie All-Music is donderdag te zien op de regionale zender RNN7. In de serie worden de zangers Oren Schrijver, Edwin Jonkers, Joël de Tombe en Jurgen Stein gevolgd tijdens hun werk voor de band, maar ook in hun privéleven. De soap is onderdeel van het showbizzprogramma Showgallery.

Een van de hoogtepunten is volgens de zender het huwelijk van bandlid Jurgen Stein en zijn vriend. Verder wordt een kijkje genomen achter de schermen en is te zien hoe hard de band aan een doorbraak werkt.

Het eerste album van All-Music, ‘Seasons of love’, kwam eerder dit jaar uit. Op het album staan nieuwe versies van nummers als ‘Singin’ in the rain’, ‘Everytime we say goodbye’ en ‘Good vibrations’.

[Novum]