Search
Close this search box.

Lindsay Lohan wijst Robbie Williams af

Robbie Williams heeft een blauwtje gelopen bij Lindsay Lohan. Toen hij op haar afkwam zou zij hem hebben aangekeken alsof hij gek was en zijn weggelopen.

De man die vele vrouwenharten sneller doet kloppen, interesseert Lindsay Lohan niets. Popidool Robbie Williams heeft onlangs een blauwtje gelopen bij de Amerikaanse actrice. Dat meldt de Britse boulevardkrant The Sun woensdag.

De 32-jarige Williams stapte in de Hyde Club in Los Angeles af op het 20-jarige feestbeest om een praatje met haar te maken. Een ooggetuige meldt dat Lindsay de Britse zanger aankeek alsof hij gek was en vervolgens wegliep. Robbie zou met een rood hoofd de nachtclub hebben verlaten.

Het zou door haar roze bril kunnen komen dat Lindsay geen interesse had in Robbie. Er gaan geruchten dat ze sinds kort een relatie heeft met Evan, de 18-jarige zoon van Diana Ross.

[Novum]