Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Michael Jackson te gast bij Japanse kerstshow

Michael Jackson is op 19 december te gast bij een kerstevenement in Tokio. De zanger zal niet optreden, maar het evenement gade slaan vanaf een Viptribune.

Michael Jackson is op 19 december te gast bij een kerstevenement in Tokio. Dat meldt persbureau Reuters. De excentrieke zanger zal niet optreden, maar het evenement gade slaan vanaf een viptribune. Fans die een glimp van hun held willen opvangen moeten diep in de buidel tasten: een kaartje voor de show kost ruim 2600 euro. De ‘Premium Christmas Party’ biedt plek aan zestienhonderd belangstellenden.

De 48-jarige King of Pop zal met een beetje geluk de aanwezigen kort toespreken. Tweehonderd fanatieke aanbidders kunnen hun idool ook ontmoeten, als ze een speciaal kaartje voor bijna 2700 euro kopen.

Eerder deze maand gaf Jackson een teleurstellend optreden op de World Music Awards in Londen. De zanger trad die avond voor het eerst sinds jaren weer op. Zijn korte optreden, waarbij hij enkele regels van ‘We are the world’ zong, viel echter tegen na alle speculaties dat hij zijn hit ‘Thriller’ zou vertolken. Woedende fans eisten na afloop hun geld terug.

[Novum]