Search
Close this search box.

Mike Tyson gaat de prostitutie in

Voormalig bokskampioen Mike Tyson gaat de prostitutie in. Hij gaat werken in een op vrouwen gericht bordeel van de legendarische hoerenmadam Heidi Fleiss.

Voormalig bokskampioen Mike Tyson gaat de prostitutie in. Hij gaat werken in een op vrouwen gericht bordeel, melden verschillende Britse media. De legendarische hoerenmadam uit Hollywood, Heidi Fleiss, heeft zestig hectare land gekocht in de Amerikaanse staat Nevada om Heidi’s Hengstenboerderij op te zetten.

De 40-jarige Tyson is niet bang voor kritiek. “Het is toch ieders droom om alle vrouwen te behagen – en er voor te worden betaald.”

Tyson werd in 1986 met 20 jaar de jongste wereldkampioen in het zwaargewicht uit de geschiedenis. Vier jaar later verloor de Amerikaan die titel aan zijn landgenoot James Buster Douglas. Daarna ging het niet alleen op sportief gebied hard achteruit met Tyson. De bokser kreeg diverse veroordelingen aan zijn broek vanwege geweldsdelicten en zat drie jaar in de cel. In 1996 veroverde Tyson wel weer de wereldtitel, maar nog in datzelfde jaar was hij die weer kwijt.

[Novum]