Search
Close this search box.

Roef en Marian nemen plaat op

Zangduo Roef en Marian, die keihard zijn afgekraakt in het tvprogramma X Factor, hebben met Johan Vlemmix een single opgenomen.

Roef en Marian hebben vrijdag een single opgenomen. Binnen enkele weken ligt het plaatje in de winkel. Dat meldt het management van het zangduo, dat bekend werd na keihard te zijn afgekraakt in het televisieprogramma X Factor.

Entertainer Johan Vlemmix is ook te horen in het nummer, dat nog geen titel heeft. “Ik was toevallig in dezelfde studio en werd uitgenodigd om mee te doen.” Vlemmix denkt dat Roef en Marian een gouden toekomst tegemoet gaan. “Ik kan niet zeggen: wauw, ze klinken als Marco Borsato. Ze zijn muzikaal gezien anders dan anders en daarom leuk.”

Vrijdagavond had het duo, dat afkomstig is uit Stadskanaal en Nieuwe-Pekela, zijn eerste boeking op een autobeurs in Leeuwarden. Een daverend succes, zegt manager Mike Pijlman. “Het publiek had film- en fotocameraatjes in de aanslag. Men dacht dat wordt lachen, gieren, brullen. Toen ze begonnen te zingen, zag je de verbazing op die gezichten: dit is gewoon gaaf.”

[Novum]