Search
Close this search box.

Nada vindt Shownieuws geen roddel

Shownieuws is geen roddelprogramma, vindt presentatrice Nada van Nie. “Veel mensen bellen juist zelf; die willen graag hun verhaal aan ons kwijt.”

Shownieuws is geen roddelprogramma. Dat vindt Nada van Nie, presentatrice van het dagelijkse showbizzprogramma op SBS 6. “Ik vind niet dat er geroddeld wordt”, zegt de brunette in weekblad Flair. “Veel mensen bellen juist zelf; die willen graag hun verhaal aan ons kwijt.”

Om een primeurtje te scoren maakt de 39-jarige presentatrice nooit gebruik van informatie van beroemde kennissen. “Ik ben daar altijd heel duidelijk in: ik zou nooit iemands vertrouwen op die manier beschamen. Ik zou nooit nieuwtjes doorvertellen. Nooit.”

Van Nie is getrouwd met ex-profvoetballer Bryan Roy. Samen hebben ze twee kinderen.

[Novum]