Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Voor het eerst in tien jaar hit voor Take That

Take That scoort voor het eerst in tien jaar weer een hit in Groot-Brittannië. De boyband staat met het nummer ‘Patience’ op de vierde plek in de hitparade.

Take That scoort voor het eerst in tien jaar weer een hit in thuisland Groot-Brittannië. De boyband staat met het nummer ‘Patience’ op de vierde plek in de hitparade. De single is nog niet officieel uitgebracht, maar kwam door de succesvolle downloadverkoop hoog binnen. De laatste keer dat Take That de lijst bestormde was in 1996 met het nummer ‘How deep is your love’.

De band verslaat met de hoge notering oud-groepslid Robbie Williams, die de band in 1995 verliet. Williams moet het met zijn nieuwe single ‘Lovelight’ doen met een achtste plek in de UK Singles Chart. Het nieuwe album van Take That, ‘Beautiful world’ verschijnt volgende week in navolging van hun uitverkochte comebacktour door Engeland.

Naast Take That-leden Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald en Jason Orange, doet ook George Michael het weer goed in de hitlijsten. Zijn nieuwe album ‘Twenty five’ is binnengekomen op de hoogste plek in de Britse albumlijst. Op de compilatie-cd staan nummers die de zanger de afgelopen 25 jaar opnam, zoals ‘Careless whisper’ en ‘Freedom’.

[Novum]